Abator de pasare

    AVI – TOP doreste sa puna la dispozitia consumatorilor in primul rand un produs de o calitate si siguranta alimentara la cele mai inalte standarde, prin asigurarea prelucrarii si procesarii carnii de pasare in conditii igienice, respectand toate cerintele cu privire la siguranta alimentara. Astfel se doreste a se obtine produse la un standard de calitate ridicat atat din punct de vedere al igienei cat si sub aspect nutritiv, pentru a satisface toate cerintele consumatorilor.

  • O cerinta importanta in obtinerea unor produse sigure o constituie igiena spatiilor de productie, de depozitare cat si a personalului. Abatorul a fost astfel structurat incat sa nu fie intersectari de flux, intoarceri de flux sau posibilitatea suprapunerii zonelor "murdare" cu cele "curate".
  • Materia prima utilizata in procesul de abatorizare provine din fermele proprii si este de calitate superioara. Utilizarea unei materii prime de calitate permite conducerea procesului tehnologic astfel incat sa se obtina produse finite de calitate superioara, cu pierderi cat mai mici in procesul de fabricatie, obtinand astfel randamente inalte.
  • Utilajele moderne din dotarea abatorului au permis atat imbunatatirea igienei procesului de productie cat si optimizarea timpilor de lucru.
  • Starea de igiena este frecvent monitorizata prin efectuarea de teste de sanitatie. De asemenea siguranta produsului este garantata prin efectuarea de teste microbiologice pentru fiecare lot de produs livrat.