Misiune

  Chiar si in perioadele cele mai dificile, in conditii grele de desfasurare a activitatii, exista oportunitati pentru dezvoltarea afacerii noastre. Credem ca indiferent de conditiile micro si macroeconomice, AVI-TOP ramane o marca de top accesibila.

 • Activitatile noastre se desfasoara intr-o imbinare de succes a valorilor in care credem. Pasiunea, corectitudinea si responsabilitatea sunt combinate cu dezvoltarea continua a cunostintelor si calificarilor profesionale ale fiecarui angajat, cu marirea capacitatilor de productie dar si cu atentia acordata celor mai inalte exigente ale clientilor nostri.

 • Valorile noastre

  Pasiunea

  Atunci cand domeniul in care ne desfasuram activitatea este si domeniul de care suntem pasionati, obiectivele noastre devin mai clare si mai simplu de realizat; pasiunea si studiile urmate de catre noi, angajatii AVI-TOP, se suprapun cu ceea ce facem.

  Responsabilitatea

  Politica societatii este aceea de a fi o persoana juridica responsabila; orice actiune ilegala facuta de catre societate sau persoane asociate cu numele acesteia ar submina reputatia societatii. De asemenea intelegem ca suntem responsabili pentru actiunile noastre curente si viitoare, pentru indeplinirea obiectivelor pe termen lung.

  Corectitudinea

  Dezvoltam continuu conceptul de a avea relatii deschise si oneste fata de clientii si partenerii nostri de afaceri; aceasta inseamma ca nu toleram acordarea sau primirea de beneficii care contravin legilor in vigoare si nu ne angajam sub nici o forma intr-o conduita ilegala sau lipsita de etica.

  Cresterea organica si durabila

  Vrem sa devenim unul din cei mai importanti furnizori de carne de pasare si suntem convinsi ca aceasta presupune o dezvoltare progresiva si responsabila pe termen lung.

  Orientarea spre client

  Suntem partenerii clientilor nostri si dorim sa crestem afacerea impreuna pentru a sesiza oportunitatile de dezvoltare de ambele parti. Actiunile noastre au fost aliniate continuu la cerintele si oportunitatile pietei. Investitiile in branduri noi, in ambalaje revolutionare reprezinta cheia de deschidere a unei piete aflate in continua schimbare.

  Excelenta in calitate

  Clientii nostri ne plac pentru ca garantam calitatea produselor noastre; pentru aceasta tinem cont de feedback-ul lor si imbunatatim, acolo unde este necesar, in fiecare sector al afacerii noastre: calitatea produselor, oamenilor, serviciilor catre clienti si prezentarii produselor noastre in piata. Suntem convinsi ca numai aducand schimbari pozitive putem sa ne mentinem standardele ridicate de calitate.