Ce spun partenerii si colaboratorii nostri

Prof. Dr. Eugen Tarcoveanu

Prof. Dr. Eugen Tarcoveanu

"Pentru profilaxia aparitiei bolilor microbiene si virale provocate de consumul de carne si preparate, trebuie respectate normele de igiena incepand "de la ferma, pana la furculita", deci pana cand produsul respectiv ajunge la consumator."

Carnea de pasare, prin calitatile sale nutritive si deoarece corespunde cerintelor unei alimentatii rationale, a castigat, pe plan mondial, o pozitie foarte importanta in alimentatie.
[citeste mai departe...]
Prof. Dr. Ioan Vacaru Opris

Prof. Dr. Ioan Vacaru Opris

Knowledge is power! "(Francis Bacon)"

Omenirea se afla intr-o puternica criza politica, economica si sociala, cauzata de o repartitie inechitabila a bunurilor materiale si indeosebi, a hranei. Statistici recente ala FAO (2010) ne arata ca , aprox. 500 de milione de locuitori ai planetei sufera de foame si de malnutritie cronica.
[citeste mai departe...]
Ibrahim Gunbeyi

Ibrahim Gunbeyi
Director General Mado

"Un produs finit de calitate nu poate fi obtinut decat din materie prima de cea mai buna calitate".

Am inceput in Iasi in 2000, odata cu deschiderea primului mall din oras. Eram la inceput si preocuparea noastra era aceea de a gasi materia prima si ingredientele care sa dea gust produselor noastre.
[citeste mai departe...]