1001 Specialitati - Produse Marinate

Produsele 1001 Specialitati pot fi preparate rapid si usor, atat de catre bucatari experti cat si de catre cei mai putin experimentati in arta culinara. Efectul va fi acelasi, fie ca optati pentru piept de pui inabusit la cuptor, aripioare la tigaie sau pulpe dezosate pe gratar. Adaosul de ierburi aromatice atent alese, condimente exotice sau zeama de lamaie confera carnii proaspete de pui arome deosebite, specifice delicateselor din lumea intreaga, completandu-i totodata proprietatile nutritive.

Piept de pui Garlic & Parsley

Piept de pui Garlic & Parsley

Usturioiul si patrunjelul sunt considerate plante medicinale cu deosebite efecte purificatoare. Cu un continut bogat in vitamina C, patrunjelul proaspat intareste imunitatea si are un puternic efect regenerator. La randul lui, usturoiul este recomandat in cazuri de hipertensiune deoarece scade nivelul colesterolului din sange. Combinatia aromata de usturoi si patrunjel confera un gust deosebit, revigorant.

Piept de pui Tandori

Piept de pui Tandori

In specialitatea indiana Tandori, carnea de pui este practic imbalsamata in feluritele gusturi si miresme ale condimentelor exotice. Intre acestea, ardeiul iute, bogat in vitaminele A, B1 si B2, reduce nivelul colesterolului, iar in doze mici ajuta la stabilirea unei digestii normale. Nucsoara este un calmant natural, iar scortisoara intareste inima si combate gripa.


Aripioare Yucatan

Aripioare Yucatan

Semintele de Annatto si boabele de piper negru, ce stau la baza amestecului Yucatan sunt un adevarat elixir pentru organism. Ambele ajuta la digestie si la circulatia sangelui. Grabind arderile de grasimi, calitatile terapeutice ale piperului negru sunt de necontestat. La gatit, in combinatie cu fibra carnii de pui, piperul nu isi pierde din proprietati.

Aripioare Piri Piri

Aripioare Piri Piri

Excelent pentru carnea de pui, mix-ul de condimente Piri Piri imbina ardeiul iute si coaja de lamaie intr-un mod unic, surprinzator de placut. Continutul fulgilor de Cayenne, bogat in vitaminele A, B si C si Calciu organic, stimuleaza circulatia sanguina.

Snitel din piept de pui Nuggets

Snitel din piept de pui Nuggets

Pieptul de pui, trecut prin pesmet si condimente, isi pastreaza fragezimea si suculenta in interior, in timp ce in exterior devine rumen si crocant. Este ideal la tigaie, cu garnitura si salata.


Pulpe dezosate Co Praha

Pulpe dezosate Co Praha

Carnea frageda de pui, presarata cu praful de boia dulce si patrunjel uscat imprumuta din aroma acestor doua condimente si primeste un placut gust dulce-acrisor. Paprica, produsa din ardei uscati, este o sursa naturala de vitamina C, la fel ca patrunjelul. Ambele contribuie la intarirea imunitatii si reduc efectele negative ale tutunului.

Pulpe dezosate Maitre d'Hotel

Pulpe dezosate Maitre d'Hotel

Aroma proaspata a pulpelor dezosate Maitre d'Hotel data de patrunjelul acrisor si zeama de lamaie concureaza rafinamentul celor mai distinse retete. Sucul de lamaie si patrunjelul sunt ambele bogate In vitamina C si alte substante ce contribuie la cresterea apetitului si disparitia celulitei.


Mix Family 1001 specialitatii

Mix Family 1001 specialitatii

Platourile combinate Maitre d`Hotel, Tandori si Yucatan vor fi cu siguranta pe gustul familiei dumneavoastra. Daca preferati atat aroma mediteraneana cat si pe cea picanta sau daca pur si simplu doriti sa le gustati pe toate, Mix Family este alegerea perfecta.


Mix Family Arome de poveste

Mix Family Arome de poveste

Pulpele dezosate Co Praha, pieptul aromat Garlic & Parsley si aripioarele condimentate Piri-Piri fac deliciul unei mese cosmopolite. Condimente si arome diverse , fiecare cu povestea ei, se intalnesc pe acelasi platou.


Intr-o era a confortului, cu deadline-uri zilnice, in care sanatatea si mediul inconjurator sunt prioritare, iar tehnologia depaseste limitele imaginatiei, omul modern nu mai are timp pentru micile delicii ale vietii.

1001 Specialitati vine in intampinarea dorintelor omului contemporan cu o variata gama de produse menite sa satisfaca in timp record pana si cele mai rafinate gusturi in materie de arta culinara.

Avand o pondere ridicata a tesutului muscular de cea mai buna calitate, carnea proaspata de pasare este mai gustoasa decat cea a mamiferelor, mult mai frageda, datorita texturii fine, si mai sanatoasa.

Fiind bogata in vitamine (A, C, D, complexul de B-uri) si proteine, si saraca in grasimi si calorii, carnea de pui devine astfel un aliment indispensabil, recomandat tuturor categoriilor de varsta.

Bine Condimentat Bine condimentat

Carnea de pui este gata condimentata cu mirodenii atent alese ce ii confera rangul de delicatesa. Mai trebuie doar pusa la foc.

Bine Condimentat Gust extraordinar

Specialistii nostri au experimentat retetele pentru ca efectul sa fie unul garantat, indiferent daca bucatarul e maestru sau novice in arta culinara.

Bine Condimentat Timp redus de gatire

Carnea de pasare a fost fragezita si marinata pentru ca efortul dumneavoastra si timpul de gatire sa fie reduse la minim.

Bine Condimentat Ideal la cuptor

Gatita la cuptor, carnea frageda de pui prinde o crusta rumena, fara a-si pierde proprietatile nutritive.

Bine Condimentat Ideal la gratar

Gratarul de pui nu lipseste din nici o dieta, iar vara e bine-venit. O mancare usoara si sanatoasa!

Bine Condimentat Ideal la tigaie

Prajita in tigaie, carnea ramane frageda in interior si capata o crusta crocanta, imprastiind o aroma irezistibila.