1001 Specialitati - Produse Fragezite

  Produse Fragezite

  1001 Specialitati sunt produse perfect adaptate cerintelor dumneavoastra. De aceea, inainte de a ajunge in magazine, carnea proaspata de pui parcurge un meticulos si riguros proces tehnologic. Carnea este atent portionata, dezosata si fragezita astfel incat pe masa dumneavoastra vor ajunge produse cu adevarat speciale.

  1001 Specialitati reprezinta solutia ideala pentru o masa gustoasa si sanatoasa, plina de savoare! Cu o gama larga de produse fragezite, simple sau marinate, 1001 Specialitati devine ajutorul perfect pentru orice bucatarie. Daca produsele marinate urmeaza firul nevazut al unei povesti - Povestea Condimentelor - cele simple dau, fiecaruia dintre noi, ocazia sa creeze propria poveste. Adaugand la calitatea 1001 Specialitati condimentele preferate, mirodeniile si ierburile aromate ce va tenteaza, sau de ce nu, citrice, fructe uscate, sosuri si vin, puteti da nastere unor povesti inedite, pline de farmec!

  Pulpele de pui fragezite si aripioarele sunt ideale la gratar, dar pot fi usor de gatit si in cuptor sau la tigaie, cu susan sau ierburi aromatice. Pieptul de pui devine mai fraged in urma tumblerizarii. Gatit la gratar sau fiert in salate mixte contine un numar redus de calorii. Pentru snitele delicioase gatite rapid si usor va recomandam fileul din piept de pui 1001 Specialitati. Mix Family Fragezit va ofera combinatii de elemente esentiale din carne de pui, atent portionate si tumblerizate, pentru ca familia dumneavoastra sa se poata bucura de un gust deplin.

  Adaugati la toate acestea un strop de creativitate si veti obtine, cu siguranta, una din cele 1001 Specialitati!
  Produse Fragezite din gama 1001 Specialitati:
  Piept de pui fragezit
  File din piept de pui fragezit
  Pulpe de pui fragezite
  Aripioare fragezite