Sistem integrat de productie

    Siguranta si calitatea sortimentelor de carne de pasare produse si comercializate de AVI-TOP reprezinta prioritatea noastra principala. De aceea ne straduim ca intotdeauna prin munca noastra, sa depasim asteptarile consumatorilor nostri.

  • In terminologia de specialitate principiul de lucru este cunoscut sub numele de productie integrata. Astfel, fiecare etapa, incepand de la materialul biologic, la materiile prime furajere (obtinute in cadrul grupului de firme KOSAROM in conditii ce tind sa devina ecologice), la fermele de crestere (nou construite, cu respectarea standardelor UE), trecand prin fluxul de productie din cadrul abatorului (care se deruleaza in conditii de igiena impecabila) si pana la distributia produselor catre clienti se deruleaza conform unor proceduri si reguli de control, extrem de stricte, al caror scop final este satisfacerea exigentelor clientilor in ceea ce priveste calitatea si siguranta alimentului.
  • Avantajele imediate ale acestui sistem sunt pastrarea unei calitati constant ridicate a produselor si reducerea pana la minim a riscului aparitiei unor boli.